Vrijdag-avond Special!

Beste Leden van OGC,

De maand maart staat bijna voor de deur en zo ook een nieuwe “Vrijdag-Special” op 27 maart.

Inschrijven kan vanaf maandag 2 maart 09.00 uur.

De “Vrijdag-Special” wordt verzorgd door Carla Brand en Bert Thomas, zij gaan een Captain’s dinner voor ons koken. Het belooft een maritieme avond te worden met raasdonders voor zeebonken. Maar ook leden met zoutwatervrees zijn welkom.

Inschrijven kan uitsluitend via een mail aan:

en je bent verzekerd van een plekje als je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Er wordt dan op je gerekend want de inkoop is daar ook op berekend.

INSCHRIJVEN BETEKENT BETALEN, ook als je onverhoopt afbelt!

De kosten zijn € 10,-- per persoon en aub te voldoen bij binnenkomst aan de bar met de OGC betaalpas of per pin.

Leden die nog nooit geweest zijn, hebben bij inschrijving op de ÉÉRSTE dag voorrang.

Alle gasten zijn vanaf de start geregistreerd, dus iedereen komt op deze manier een keer aan de beurt om te komen eten, maar VOL IS VOL! Er zijn maximaal 60 plaatsen.

Inloop is vanaf 17.30 uur!

Wil je helpen bij de keukenbrigade dan kun je je ook inschrijven bij mij en kom je op de lijst te staan om een keer te helpen.

Nieuwe kokkies blijven welkom, dus jullie kunnen je altijd aanmelden bij mij.

Met vriendelijke groet,

Carla Reterink