Vrijdag-avond Special!

Beste leden,

Het nieuwe jaar is begonnen en dus ook een nieuw jaar met onze Vrijdag-Specials en wel op vrijdag 31 januari 2020.
Deze avond is inmiddels volgeboekt!

Op maandag 6 januari vanaf ‘s morgens 9.00 uur kan er ingeschreven worden en het thema is “Marokkaans”.

Ronald Verbiest en Frans Tetteroo zullen met hulpkoks deze maaltijd bereiden en het belooft dus weer een maagstrelende avond te worden.

INSCHRIJVEN BETEKENT BETALEN, ook als je onverhoopt afbelt!

Inschrijven kan uitsluitend via een mail aan:

en je bent verzekerd van een plekje als je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Per persoon zijn de kosten € 10,— en aub te voldoen bij binnenkomst aan de bar met de OGC betaalpas of per pin.

Leden die nog nooit geweest zijn, hebben bij inschrijving op de éérste dag voorrang.

Alle leden zijn vanaf de start geregistreerd in een excel-bestand, dus iedereen komt op deze manier een keer in aanmerking om te komen eten, want VOL IS VOL en we hebben maximaal 60 plaatsen.

Inloop is vanaf 17.30 uur!

Wil je helpen bij de keukenbrigade dan kun je je ook inschrijven bij mij en kom je op de lijst te staan om een keer te helpen.

Ook nieuwe kokkies zijn nog steeds welkom, dus ook jullie kunnen je aanmelden bij mij.

Hartelijke groet,

Carla Reterink