O.G.C. CULINAIR!!

Natuurlijk, de club telt goede tot zeer goede golfers Toch spreken zij mij minder aan. Het zal de leeftijd zijn. Neem de koks in onze gelederen die spreken mij aan. Culinaire meesters!!!


Hun gewicht en uitstraling staan er borg voor dat zij het koken niet uit een boekje hebben maar door te proeven en nog eens te proeven. Zo’n culinaire dag op De Voscuyl begint meestal vroeg in de middag. Een drankje hier, een praatje daar. Oude vrienden begroeten elkaar met de geruststellende woorden: ”Leef jij nog? Ja, ik leef nog en niet zo’n beetje ook.
Wat kom je doen? Wat denk je? Smullen en genieten van een Indonesische maaltijd en om de heren koks wat kookgeheimen te ontfutselen”.
Overigens zou het wellicht een idee zijn om de heren koks te vragen een kookcursus te organiseren. Uiteindelijk hebben we ook een succesvolle bridgeclub. Waarom dan geen kookclub. Zelfs Braakhekke zou van onze culinaire grootmeesters nog wat kunnen leren.
Tot slot, zalig zijn de vreedzame. Zij moeten lid worden van OGC. Het zal je leven meer inhoud geven. Letterlijk en figuurlijk.


Hans Steenbeek

Afdrukken